Чудна новина за всички нови родители, които ще посетят Семейния Фест на ,,9 месеца‘‘ в България мол. На щанда на партньорите ни от ,,Слингомания‘‘ ще бъде представена Tiny - структурирана ергономична носилка, произведена от слингов плат и специално предназначена за най-малките съкровища. Или с други думи – носилка от друго измерение.

Към събитието във ФЕСЙБУК

Без никакво съмнение въпросната заслужава вашето внимание и нашите аплаузи. Neko Tiny е идеална за родители, които искат да бебеносят своите новородени бебета, но се притесняват да използват слинг.

ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ

Тествана е за безопасност от 2,5 кг до 15 кг , успешно може да се ползва за бебета до 68/70 см и е абсолютно сигурна и удобна. Ако сте любопитни и искате да я пробвате, докоснете, разгледате, снимате, закупите – заповядайте в България мол на 2 декември. Ани Събева, консултант по бебеносене и детски сън от 0 до 3 месеца, постапартум дула и бъдеща акушерка, ще бъде до вас, за да отговори на въпросите ви, да даде насоки, подкрепа, съвети. Защото появата на бебе е невероятно важен миг и заслужава подготовка, съмишленици, информираност.

Работилници и активности за деца на Семейния ни Фест

Tiny ще бъде налична в четири различни цвята, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите предпочитания, стил и визия за живота. Толкова е хубаво, че съществува продукт, комбиниращ пълноценната грижа за новороденото, отговаряйки на очакванията на родителите за комфорт.

Зелен Базар за родители и забавления за деца

Събитието започва в 10:30 ч., а за децата и бъдещите майки са предвидени специални работилници, Фен среща с Биби и Мими от Маргаритка и Показно от Криси Орсова, кулинарен блогър и майка, как да си приготвим сезонна салата и защо е важно да си я хапнем – цялата!

За всички ще има подаръци и ТОМБОЛА с награди!