За нас е огромно удоволствие, че доц. д-р Казанджиева, дерматолог с впечатляващ стаж, бе наш лектор по тема, която е важна за всеки родител. Да, говорихме си за слънцето, бебешката кожа, добрите навици, често допусканите грешки от родителите и още… Благодарим на всички активни зрители, опитахме се да отговорим на по-голяма част от вашите въпроси и се надяваме, че сме успели.

Ако не сте се абонирали за канала на „9 месеца“ в YouTube, можете да го направите още сега, за да получавате известие за всяка нова лекция

Всеки ден ли да къпем бебето, кога и какъв слънцезащитен фактор да слагаме, първото море и последващите грижи – това бяха само част от акцентите, които засегнахме в нашия приятен разговор. За пореден път се уверихме, че родителите високо ценят мнението на специалистите и се радвам на живата връзка, макар в случая да е възможна само онлайн.

За щастие, успяхме да разбием някои митове и легенди, намерили място сред разбиранията на майките и татковците, а това е стъпка напред към по-добрата грижа за всяко дете.

За финал ще напомним – не оставяйте своите мъници да изгорят на плажа, опасно и за бъдещи усложнения относно здравето им! Не на последно място – ако имате притеснения, съмнения за даден кожен проблем или се появи такъв и детето е видимо извън зоната си на комфорт, незабавно потърсете своя педиатър или се консултирайте с дерматолог,  на когото имате доверие.

Гледахте ли цялата лекция с доц. Казанджиева? В случай че сте я пропуснали, можете да я гледате лесно и бързо сега: